Besnik F. Uka B.I.

Emri i biznesit Besnik F. Uka B.I.
Emri tregtar D.P.Z. AUTO KOZMETIKA " TE FITIMI "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810210964
Numri i biznesit 71285200
Numri fiskal 601639167
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 03/06/2016
Komuna Mitrovicë
Adresa Shupkovc
Telefoni 044/213 901
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 25/07/2019
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Besnik Uka agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Besnik Uka %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë