OTTO B.I.

Emri i biznesit OTTO B.I.
Emri tregtar N.N.T." OTTO "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 71284417
Numri fiskal 601639381
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 01/06/2016
Komuna Pejë
Adresa Pejë, Lekë Dukagjini H-C nr.7
Telefoni 049-221-686
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Brahim Gashi Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Brahim Gashi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Primarë
4339 Përfundimi dhe finalizimi i punëve të tjera të ndërtesave Tjera
4391 Punimet e kulmit (çatisë) Tjera
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Tjera
4638 Tregtia me shumicë e artikujve të tjerë ushqimorë, përfshirë peshkun, krustacet dhe molusqet (frutat e detit) Tjera
4641 Tregtia me shumicë e tekstileve Tjera
4643 Tregtia me shumicë e pajisjeve elektroshtëpiake Tjera
4649 Tregtia me shumicë e artikujve të tjerë shtëpiakë Tjera
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Tjera
4751 Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Tjera
4754 Tregtia me pakicë e pajisjeve elekroshtëpiake në dyqane të specializuara Tjera
4771 Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara Tjera
4772 Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara Tjera