Egzon Is. Morina B.I.

Emri i biznesit Egzon Is. Morina B.I.
Emri tregtar Gazeta Fjala
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811482934
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 23/11/2020
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Rruga Musa Tolaj, 2/4
Telefoni +38345999092
E-mail egzonmorian001@gmail.com
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Morina Përfaqësues i autorizuar Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Morina 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
6391 Aktivitetet e agjencive të lajmeve Primarë
6312 Web portalet Sekondarë
5813 Publikimi i gazetave Tjera
7021 Marrëdhëniet me publikun dhe aktivitetet e komunikimit Tjera