Sherif R. Berisha B.I.

Emri i biznesit Sherif R. Berisha B.I.
Emri tregtar D.P.H. " V 2 "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811844663
Numri i biznesit 70055889
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 12/11/2003
Komuna Kaçanik
Adresa Hani i Elezit, ,
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Sherif Berisha Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Sherif Berisha 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 70083319 Altini Kaçanik, Hani i Elezit

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Primarë