Egzon Mehmeti B.I.

Emri i biznesit Egzon Mehmeti B.I.
Emri tregtar D.P.T.,,Vllezërit"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810210716
Numri i biznesit 71280489
Numri fiskal 601632822
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 20/05/2016
Komuna Podujevë
Adresa Podujevë, Ali Ajeti
Telefoni 044/240-882
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Mehmeti Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Mehmeti %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4613 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e lëndës së drurit dhe materialeve të ndërtimit Primarë
4779 Tregtia me pakicë e mallrave të përdorura në dyqane Sekondarë