Brahim A. Morina B.I.

Emri i biznesit Brahim A. Morina B.I.
Emri tregtar N.T.SH."Avdyrahim Rasimi"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810210625
Numri i biznesit 71278700
Numri fiskal 601630256
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 16/05/2016
Komuna Rahovec
Adresa Radostë
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Brahim Morina Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Brahim Morina %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5023874 Avdyrahim Rasimi 1 Rahovec, Xërxë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Sekondarë
4619 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash Tjera
4638 Tregtia me shumicë e artikujve të tjerë ushqimorë, përfshirë peshkun, krustacet dhe molusqet (frutat e detit) Tjera