LEXIS Legal & Policy Consulting L.L.C.

Emri i biznesit LEXIS Legal & Policy Consulting L.L.C.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811445560
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 12/08/2020
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Rruga Suliotët, 7
Telefoni +38348130066
E-mail lexisconsulting@yahoo.com
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Vigan Qorrolli Drejtor Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Arbër Kadriu 500.00€ 50.00%
Vigan Qorrolli 500.00€ 50.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
6910 Aktivitete juridike Primarë
7320 Hulumtimi i tregut dhe matja e opinionit publik (sondazhet) Sekondarë
7430 Aktivitetet e përkthimit dhe interpretimit Tjera
8299 Aktivitetet e tjera shërbyese në mbështetje të bizneseve p.k.t. Tjera
7022 Aktivitetet e këshillimit për biznes dhe këshillat e tjera për manaxhim Tjera
7311 Agjencitë për publicitet Tjera