VG Construction Plus SH.P.K.

Emri i biznesit VG Construction Plus SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810198243
Numri i biznesit 71237788
Numri fiskal 601575965
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 26/01/2016
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Mati I, 93
Telefoni 044/311-053
E-mail ///
Kapitali 300,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Melina Gashi Drejtor - Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Melina Gashi 150,000.00€ 50.00%
Bejtush Gashi 150,000.00€ 50.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Primarë
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Sekondarë
7112 Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Tjera
4211 Ndërtimi i rrugëve dhe autostradave Tjera
4312 Përgatitja e vendpunishtes Tjera
4313 Testi i shpuarjes dhe shpuarja Tjera
4321 Instalime elektrike Tjera
4339 Përfundimi dhe finalizimi i punëve të tjera të ndërtesave Tjera