Adnan Peci B.I.

Emri i biznesit Adnan Peci B.I.
Emri tregtar D.P.T. Kiosk "TRE VLLËZËRIT"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810210310
Numri i biznesit 71273482
Numri fiskal 601623558
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 29/04/2016
Komuna Mitrovicë
Adresa Mitrovicë, Sheshi "Shemsi Ahmeti"
Telefoni 044/726767
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Adnan Peci Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Adnan Peci %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4639 Tregtia me shumicë, jo e specializuar, e artikujve ushqimorë, pijeve dhe duhanit Primarë
4726 Tregtia me pakicë e produkteve të duhanit në dyqane të specializuar Sekondarë