Valon Izeti B.I.

Emri i biznesit Valon Izeti B.I.
Emri tregtar N.P.H. Motel Resturant " Lausanne "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811466508
Numri i biznesit 71271927
Numri fiskal 600701545
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 5
Data e regjistrimit 26/04/2016
Komuna Ferizaj
Adresa Ferizaj, , Rexhep Bislimi
Telefoni 044/142-397
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valon Izeti Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valon Izeti 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 70759144 TE ARRA Ferizaj, Ferizaj

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
5510 Hotelet dhe akomodimi i ngjashëm Primarë