Valbone Hylenaj B.I.

Emri i biznesit Valbone Hylenaj B.I.
Emri tregtar D.P.T. " Omega "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810210229
Numri i biznesit 71271862
Numri fiskal 601621338
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 25/04/2016
Komuna Istog
Adresa Istog, Ibrahim Rugova
Telefoni 044/331 546
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valbone Hylenaj Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valbone Hylenaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4751 Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Primarë
4752 Tregtia me pakicë e artikujve elektronikë, ngjyrave dhe xhamit, në dyqane të specializuara Tjera
4771 Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara Tjera