LENDITA HAXHIAJDINI B.I.

Emri i biznesit LENDITA HAXHIAJDINI B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 71271579
Numri fiskal 601620926
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 25/04/2016
Komuna Pejë
Adresa Pejë, Vll.Gervalla
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 26/01/2017
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Lendita Haxhiajdini Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Lendita Haxhiajdini 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4639 Tregtia me shumicë, jo e specializuar, e artikujve ushqimorë, pijeve dhe duhanit Primarë
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Sekondarë
4634 Tregtia me shumicë e pijeve Tjera