Zenun Kastrati B.I.

Emri i biznesit Zenun Kastrati B.I.
Emri tregtar N.P.T. " Rugova 2 "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810210203
Numri i biznesit 71271145
Numri fiskal 601620257
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 22/04/2016
Komuna Istog
Adresa Baicë, Rexhë Kastrati
Telefoni 044/774 446
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Zenun Kastrati Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Zenun Kastrati %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1610 Sharrimi i drurit dhe zdrukthëtaria Primarë
2223 Prodhimi i artikujve të plastikës për ndërtimtari Sekondarë
2229 Prodhimi i produkteve të tjera të plastikës Tjera
4332 Punime montimi nga druri dhe materiale të tjera Tjera
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tjera
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Tjera
5229 Aktivitetet e tjera mbështetëse të transportit Tjera