KAN POLYCARBONATE SH.P.K.

Emri i biznesit KAN POLYCARBONATE SH.P.K.
Emri tregtar KAN POLYCARBONATE SHPK
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811399296
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 12/02/2020
Komuna Prishtinë
Adresa Hajvali, Rruga Hajvali, p.n
Telefoni +38345600642
E-mail kan.kosova@gmail.com
Kapitali 1,500.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Arsim Ilazi Përfaqësues i autorizuar Sipas ligjit dhe statutit.
Shengyl Sllovinja Drejtor Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Shengyl Sllovinja 367.50€ 24.50%
Dejan Karic 765.00€ 51.00%
Arsim Ilazi 367.50€ 24.50%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Primarë
4652 Tregtia me shumicë e pajisjeve elektronike dhe të telekomunikimit, si dhe pjesëve të tyre Sekondarë
4662 Tregtia me shumicë e veglave të makinerive Tjera
4669 Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve Tjera
4742 Tregtia me pakicë e pajisjeve të telekomunikimit në dyqane të specializuara Tjera
4762 Tregtia me pakicë e gazetave dhe materialit të shkrimit, në dyqane të specializuara Tjera
3299 Prodhimi tjetër p.k.t. Tjera
1391 Prodhimi i pëlhurave të thurura dhe të endura Tjera
1392 Prodhimi i artikujve të tekstilit të konfeksionuar përveç veshjeve Tjera
1396 Prodhimi i tekstileve të tjera teknike dhe industriale Tjera
1711 Prodhimi i brumit të letrës Tjera
1712 Prodhimi i letrës dhe kartonit Tjera
1721 Prodhimi i letrës dhe kartonit të valëzuar, si dhe ambalazhit prej letrës dhe kartonit Tjera
1723 Prodhimi i materialit prej letrës për zyre Tjera
1724 Prodhimi i tapetave të mureve Tjera
1729 Prodhimi i artikujve të tjerë prej letrës dhe kartonit p.k.t. Tjera