Shengyl Pupa B.I.

Emri i biznesit Shengyl Pupa B.I.
Emri tregtar D.P.T. " PUPA "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810210196
Numri i biznesit 71271129
Numri fiskal 600754065
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 22/04/2016
Komuna Prizren
Adresa Prizren, ADEM JASHARI PN.
Telefoni 044/148-064
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 15/12/2021
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Shengyl Pupa AGJENT I REGJISTRUAR

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Shengyl Pupa %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4771 Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara Primarë
4751 Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Sekondarë
4772 Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara Tjera