Brahim Tahirukaj B.I.

Emri i biznesit Brahim Tahirukaj B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810210188
Numri i biznesit 71270858
Numri fiskal 601619896
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 22/04/2016
Komuna Deçan
Adresa Llukë e Epërme, ,
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Brahim Tahirukaj Agj. i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Brahim Tahirukaj 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
0210 Kulturat pyjore dhe aktivitetet e tjera të pylltarisë Primarë
1610 Sharrimi i drurit dhe zdrukthëtaria Sekondarë
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Tjera