Bujar Bushati B.I.

Emri i biznesit Bujar Bushati B.I.
Emri tregtar N.T.SH. "Vëllezërit Bushati"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810210170
Numri i biznesit 71270688
Numri fiskal 601619961
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 22/04/2016
Komuna Gjakovë
Adresa Gjakovë, Dardania / p.n.
Telefoni 044-494-681
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Bujar Bushati Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Bujar Bushati 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1623 Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese Primarë