NGF Global SH.P.K.

Emri i biznesit NGF Global SH.P.K.
Emri tregtar NGF Global
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811389370
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 16/01/2020
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Zona Industriale, ndertesa e shtypshkronjës, nr.te gastrës 1504/6 dhe 1304/17, .
Telefoni +38338222236
E-mail vala.or@gmail.com
Kapitali 60,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Adem Sekiraqa Përfaqësues i autorizuar Sipas ligjit dhe statutit.
Ngadhnjim Grabovci Drejtor Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Ngadhnjim Grabovci 30,000.00€ 50.00%
Adem Sekiraqa 30,000.00€ 50.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4642 Tregtia me shumicë e veshjeve dhe këpucëve Primarë
4641 Tregtia me shumicë e tekstileve Sekondarë
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera
4751 Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Tjera
4753 Tregtia me pakicë e qilimave, sixhadeve, veshjeve të mureve dhe dyshemeve, në dyqane të specializuara Tjera
4771 Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara Tjera