Lumishta Pharm SH.P.K.

Emri i biznesit Lumishta Pharm SH.P.K.
Emri tregtar Lumishta Pharm
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811385831
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 03/01/2020
Komuna Malishevë
Adresa Lubizhdë, Imer Krasnqi, pn
Telefoni +38349617107
E-mail egzon51@hotmail.com
Kapitali 70,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Morina Drejtor Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Morina 70,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4646 Tregtia me shumicë e artikujve farmaceutikë Primarë
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Sekondarë
4774 Tregtia me pakicë e artikujve ortopedikë dhe mjeksorë, në dyqane të specializuara Tjera
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Tjera
4641 Tregtia me shumicë e tekstileve Tjera
4645 Tregtia me shumicë e artikujve të parfumerisë dhe kozmetikës Tjera