N.SH. " MALBORA "
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 70906902
Nr Fiskal 600897518
Nr Cerfitikues KTA 330182816
Nr Punëtorëve 2
Data e konstituimit 2012.12.19
Data e Aplikimit 2012.12.19
Komuna Prishtinë
Adresa Lek Dukagjini 9/10
Telefoni 044/666/279
E-mail
Kapitali
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Besnik Gashi Agjent i Regjistruar
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Besnik Gashi %
Aktivitet/et
2363 Prodhimi i betonit të përzier, i gatshëm për përdorim Primarë
2361 Prodhimi i produkteve prej betonit për qëllime ndërtimi Sekondarë
4391 Punimet e kulmit (çatisë) Tjera
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Tjera
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Tjera
4329 Instalime të tjera ndërtimore Tjera
4619 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash Tjera