N.T.P. " BK - GR "
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 70801159
Nr Fiskal 600753702
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 1
Data e konstituimit 2011.12.22
Data e Aplikimit 2011.12.22
Komuna Prishtinë
Adresa Gazmend Zajmi Nr. 18
Telefoni 044 114 595
E-mail
Kapitali
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Besnik Gashi Agj. i Regj.
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Besnik Gashi %
Aktivitet/et
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Primarë
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera