D.P.T. " X COMPUTER SHOP "
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 70774011
Nr Fiskal 600702816
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 1
Data e konstituimit 2012.06.11
Data e Aplikimit 2011.08.25
Komuna Prishtinë
Adresa Jan Kukuzeli Nr. 2
Telefoni 044 555 618
E-mail
Kapitali
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Besnik Gashi Agj. i Regj.
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Besnik Gashi %
Aktivitet/et
6209 Teknologjia tjetër informative dhe aktivitetet shërbyese kompjuterike Primarë
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Tjera
6190 Aktivitetet e tjera të telekomunikimit Tjera