N.T.P. " Toli "
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 70632365
Nr Fiskal 600400006
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 1
Data e konstituimit 2010.01.11
Data e Aplikimit 2010.01.11
Komuna Prishtinë
Adresa Tregu i Gjelbërt ST.112
Telefoni 044/564-585
E-mail
Kapitali
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Besnik Gashi Agj.i Regj.
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Besnik Gashi %
Aktivitet/et
4772 Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara Primarë