D.P.T. " Bereqeti "
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 70525224
Nr Fiskal 600331938
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 1
Data e konstituimit 2008.09.12
Data e Aplikimit 2008.09.12
Komuna Prishtinë
Adresa Ilijaz Agushi Nr.5/6
Telefoni 044/193-090
E-mail
Kapitali
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Enver Rexhepi Agjent i Regjistruar
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Enver Rexhepi %
Aktivitet/et
4721 Tregtia me pakicë e frutave dhe perimeve në dyqane të specializuara Primarë