" BT SOLUTIONS " SH.P.K.
Lloji Biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Nr Regjistrimit 71088278
Nr Fiskal 601154165
Nr Cerfitikues KTA 330242248
Nr Punëtorëve 2
Data e konstituimit 2014.09.02
Data e Aplikimit 2014.09.02
Komuna Prishtinë
Adresa Kalabri,Rexhep Krasniqi
Telefoni 044/411-114
E-mail
Kapitali
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Besnik Gashi Drejtor - Agjent i Regjistruar
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Besnik Gashi %
Aktivitet/et
9529 Riparimi i artikujve personal dhe shtëpiakë p.k.t. Primarë
4651 Tregtia me shumicë e kompjuterëve, e pajisjeve periferike të kompjuterëve dhe softuerëve Sekondarë
4741 Tregtia me pakicë e kompjuterëve, njësive periferike dhe softuerëve, në dyqane të specializuara Tjera
4652 Tregtia me shumicë e pajisjeve elektronike dhe të telekomunikimit, si dhe pjesëve të tyre Tjera
9609 Aktivitetet e tjera p.k.t. Tjera