" RETAA " SH.P.K.
Lloji Biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Nr Regjistrimit 71069613
Nr Fiskal 601128912
Nr Cerfitikues KTA 330236001
Nr Punëtorëve 1
Data e konstituimit 2014.06.17
Data e Aplikimit 2014.06.17
Komuna Prishtinë
Adresa Mic Sokoli nr.250
Telefoni 045 889 900
E-mail
Kapitali 2,000.00€
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Lulzim Svirca Drejtor dhe Agjent i regjistruar
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Florim Krasniqi 2,000.00€ 100.00%
Aktivitet/et
4638 Tregtia me shumicë e artikujve të tjerë ushqimorë, përfshirë peshkun, krustacet dhe molusqet (frutat e detit) Primarë
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Sekondarë
4633 Tregtia me shumicë e produkteve të qumështit, vezëve, vajrave dhe yndyrnave të gatimit Tjera
4636 Tregtia me shumicë e sheqerit, e çokollatës dhe e ëmbëlsirave Tjera
4639 Tregtia me shumicë, jo e specializuar, e artikujve ushqimorë, pijeve dhe duhanit Tjera
4645 Tregtia me shumicë e artikujve të parfumerisë dhe kozmetikës Tjera
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera
4775 Tregtia me pakicë e artikujve kozmetikë dhe të tualetit, në dyqane të specializuara Tjera