LDA GROUP SH.P.K.

Emri i biznesit LDA GROUP SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811342617
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 21/08/2019
Komuna Gllogoc
Adresa Llapushnik, Rr Osman Krasniqi, nr.41
Telefoni +38349319277
E-mail kadrishala1964@gmail.com
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valon Shala Drejtor Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valon Shala 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Primarë
4311 Demolimi i objekteve Sekondarë
4312 Përgatitja e vendpunishtes Tjera
4321 Instalime elektrike Tjera