Restaurant Te Halimi SH.P.K.

Emri i biznesit Restaurant Te Halimi SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810198136
Numri i biznesit 71230678
Numri fiskal 601562368
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 34
Data e regjistrimit 05/01/2016
Komuna Prizren
Adresa Prizren, 25, Trepqa
Telefoni 049/335-522
E-mail ///
Kapitali 200,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valon Gashi AGJ. REGJ.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valon Gashi 170,000.00€ 85.00%
Besjan Gashi 30,000.00€ 15.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5074452 Restaurant Te Halimi Graçanicë, Preoc
2 5092426 Restaurant Te Halimi Prizren, Prizren
3 5098424 Logistic Prizren, Prizren
4 5156556 Restaurant Te Halimi Prishtinë, Prishtinë
5 5237548 Restaurant " Te Halimi " Ferizaj, Ferizaj

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Primarë
1011 Përpunimi dhe konservimi i mishit Sekondarë
5621 Furnizimi me ushqim me porosi për raste Tjera