Lendita Gorani B.I.

Emri i biznesit Lendita Gorani B.I.
Emri tregtar D.P.H. " Elita "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810296451
Numri i biznesit 70115816
Numri fiskal 600318382
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 19/03/2004
Komuna Istog
Adresa Istog, Nr.4, Hysni Zajmi
Telefoni 044/ 139 350
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Lendita Gorani Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Lendita Gorani 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Primarë
5621 Furnizimi me ushqim me porosi për raste Sekondarë