KLEDI VG SH.P.K.

Emri i biznesit KLEDI VG SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810198110
Numri i biznesit 71230139
Numri fiskal 601561948
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 5
Data e regjistrimit 29/12/2015
Komuna Istog
Adresa Kovragë, Deshmorët e Kombit
Telefoni 044/141 939
E-mail ///
Kapitali 30,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valon Gjocaj Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Idriz Gjocaj 15,300.00€ 51.00%
Driton Gjocaj 7,350.00€ 24.50%
Valon Gjocaj 7,350.00€ 24.50%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4339 Përfundimi dhe finalizimi i punëve të tjera të ndërtesave Primarë
2363 Prodhimi i betonit të përzier, i gatshëm për përdorim Sekondarë
4291 Ndërtimi i projekteve të ujit Tjera
4311 Demolimi i objekteve Tjera
4221 Ndërtimi i projekteve të tubacioneve dhe kanalizimeve Tjera
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Tjera
4222 Ndërtimi i projekteve të shërbimeve publike për energji elektrike dhe telekomunikime Tjera