AL KO STEEL SH.P.K.

Emri i biznesit AL KO STEEL SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811299272
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 24/04/2019
Komuna Graçanicë
Adresa Çagllavicë, Rruga Graçanicë, P/N
Telefoni +38349326900
E-mail blerim.m86@gmail.com
Kapitali 10,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Ilir Hyseni Drejtor Sipas ligjit dhe statutit.
Guxim Byberi Përfaqësues i autorizuar Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Ilir Hyseni 4,900.00€ 49.00%
Guxim Byberi 5,100.00€ 51.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4672 Tregtia me shumicë e metaleve dhe mineraleve Primarë
5229 Aktivitetet e tjera mbështetëse të transportit Tjera
4939 Transporti tjetër rrugor i pasagjerëve p.k.t. Tjera
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera