EURO TENDA SH.P.K.

Emri i biznesit EURO TENDA SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811289611
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 01/04/2019
Komuna Klinë
Adresa Klinë, Ymer Berisha, p.n.
Telefoni +38349248502
E-mail eurotendashpk@hotmail.com
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Morina Drejtor Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Morina 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
2511 Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre Primarë
2599 Prodhimi i produkteve të tjera metalike p.k.t. Sekondarë
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Tjera