Valbone Troni B.I.

Emri i biznesit Valbone Troni B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810209256
Numri i biznesit 71250156
Numri fiskal 601591094
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 01/03/2016
Komuna Kaçanik
Adresa Kovaçec
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valbone Troni AGJENTE E REGJISTRIMIT

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valbone Troni %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë