Kushtrim Guraj B.I.

Emri i biznesit Kushtrim Guraj B.I.
Emri tregtar OPOJAnet
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811285982
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 22/03/2019
Komuna Dragash
Adresa Kosavë, Rruga e dëshmorëve, p.n. 22000 Dragash, Republika e Kosovës, p.n
Telefoni +38345563059
E-mail opojanet@gmail.com
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Kushtrim Guraj Drejtor Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Kushtrim Guraj 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
6312 Web portalet Primarë
6391 Aktivitetet e agjencive të lajmeve Sekondarë
9609 Aktivitetet e tjera p.k.t. Tjera
1812 Shtypje të tjera Tjera
1813 Shërbimet e përgatitjeve para-shtypjes dhe para-publikimit Tjera
5813 Publikimi i gazetave Tjera
5814 Publikimi i revistave dhe periodikëve Tjera
5819 Aktivitetet e tjera botuese Tjera
5911 Aktivitetet e prodhimit të filmave, videove dhe programeve televizive Tjera