D&D COMPANY SH.P.K.

Emri i biznesit D&D COMPANY SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811278391
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 07/03/2019
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Ismet Krasniqi , nr.214
Telefoni +38344193911
E-mail dd2019shpk@gmail.com
Kapitali 100,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Arifi Drejtor Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Enis Arifi 50,000.00€ 50.00%
Egzon Arifi 50,000.00€ 50.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5288703 AutoSallon Duani Prishtinë, Çagllavicë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
6209 Teknologjia tjetër informative dhe aktivitetet shërbyese kompjuterike Primarë
4519 Tregtia e automjeteve të tjera Sekondarë
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Tjera
4531 Tregtia me shumicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Tjera
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Tjera
4540 Tregtia, mirëmbajtja dhe riparimi i motoçikletave dhe pjesëve e aksesorëve të tyre Tjera
4614 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e makinerive, pajisjeve industriale, anijeve dhe aeroplanëve Tjera
4641 Tregtia me shumicë e tekstileve Tjera
4642 Tregtia me shumicë e veshjeve dhe këpucëve Tjera
4645 Tregtia me shumicë e artikujve të parfumerisë dhe kozmetikës Tjera
4651 Tregtia me shumicë e kompjuterëve, e pajisjeve periferike të kompjuterëve dhe softuerëve Tjera
4652 Tregtia me shumicë e pajisjeve elektronike dhe të telekomunikimit, si dhe pjesëve të tyre Tjera
4669 Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4741 Tregtia me pakicë e kompjuterëve, njësive periferike dhe softuerëve, në dyqane të specializuara Tjera
4751 Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Tjera
4771 Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara Tjera
4772 Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara Tjera
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Tjera
7711 Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) i veturave dhe automjeteve të lehta motorike Tjera
4511 Tregtia e veturave dhe automjeteve me fuqi motorike të vogël Tjera