PUBLIC PAY SH.P.K.

Emri i biznesit PUBLIC PAY SH.P.K.
Emri tregtar PUBLIC PAY
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811274464
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 26/02/2019
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Kosta Novakaviq, pn
Telefoni +38344444311
E-mail veli.ahmetaj@gmail.com
Kapitali 10,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Mehmet Elshani Drejtor Sipas ligjit dhe statutit.
Mehmet Elshani Përfaqësues i autorizuar Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Mehmet Elshani 10,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
5310 Aktivitetet e postave me detyrimin e shërbimit të përgjithshëm Primarë
5320 Aktivitetet e tjera postare dhe të ndërlidhjes Sekondarë
6419 Ndërmjetësimet e tjera monetare Tjera
6499 Aktivitetet e tjera shërbyese financiare, përveç fondit të sigurimit dhe atij pensional p.k.t. Tjera
7311 Agjencitë për publicitet Tjera
7410 Aktivitetet e specializuara të dizajnit Tjera
6611 Administrimi i tregjeve financiare Tjera
7312 Publiciteti përmes mediave Tjera
7420 Aktivitetet e fotografimit Tjera
8299 Aktivitetet e tjera shërbyese në mbështetje të bizneseve p.k.t. Tjera
8413 Rregullimi dhe përmirësimi për një funksionim më efikas të bizneseve Tjera
4742 Tregtia me pakicë e pajisjeve të telekomunikimit në dyqane të specializuara Tjera
4651 Tregtia me shumicë e kompjuterëve, e pajisjeve periferike të kompjuterëve dhe softuerëve Tjera