SGS KOSOVA SH.P.K.

Emri i biznesit SGS KOSOVA SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811273896
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 25/02/2019
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Rr. Brigada e Rinisë, p.n.
Telefoni +38349517517
E-mail emin_krasniqi1@hotmail.com
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Emin Krasniqi Drejtor Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Emin Krasniqi 1,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
7120 Testimi teknik dhe analizat Primarë