Egzon F. Morina B.I.

Emri i biznesit Egzon F. Morina B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810116047
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 23/04/2018
Komuna Fushë Kosovë
Adresa Fushë Kosovë, Dardania
Telefoni 049/498/535
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Morina Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Morina %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4721 Tregtia me pakicë e frutave dhe perimeve në dyqane të specializuara Primarë
0124 Kultivimi i frutave me bërthamë dhe frutave me farë Sekondarë
0161 Aktivitetet ndihmëse për prodhimet bimore Tjera