Arsim B. Morina B.I.

Emri i biznesit Arsim B. Morina B.I.
Emri tregtar NTSH,, Morina "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810208985
Numri i biznesit 71246124
Numri fiskal 601584792
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 19/02/2016
Komuna Rahovec
Adresa Radostë, ,
Telefoni 044/148-821
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Arsim Morina Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Arsim Morina 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë