D.P.T. " Skenda "
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 70912589
Nr Fiskal 600346333
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 1
Data e konstituimit 2013.01.14
Data e Aplikimit 2013.01.14
Komuna Podujevë
Adresa Zahir Pajaziti
Telefoni 044/360-132
E-mail
Kapitali
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Skender Gashi Agjent i Regjistruar
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Skender Gashi %
Aktivitet/et
4751 Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Primarë
4771 Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara Sekondarë
4772 Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara Tjera