H & G SH.P.K.

Emri i biznesit H & G SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811253989
Numri i biznesit 71122506
Numri fiskal 601200025
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 09/01/2015
Komuna Fushë Kosovë
Adresa Sllatinë e Madhe
Telefoni 044 248 044
E-mail ///
Kapitali 2,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Guxim Ahmeti Drejtor dhe Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Guxim Ahmeti 1,000.00€ 50.00%
Hashim Gashi 1,000.00€ 50.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4321 Instalime elektrike Primarë
4322 Punime hidraulike, instalime të ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit Sekondarë
4334 Lyerja dhe vendosja e xhamave Tjera
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tjera
4331 Punime suvatimi Tjera
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Tjera
4391 Punimet e kulmit (çatisë) Tjera
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Tjera
4329 Instalime të tjera ndërtimore Tjera