COMPANY FOR TRAINING SCRENINGCTS SH.P.K.

Emri i biznesit COMPANY FOR TRAINING SCRENINGCTS SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811252593
Numri i biznesit 70886316
Numri fiskal 600868353
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 02/10/2012
Komuna Fushë Kosovë
Adresa Fushë Kosovë, Z.Industriale
Telefoni 045-888-288
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Murat Mecini Drejtor - Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Murat Mecini %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
8424 Aktivitetet e rendit dhe të sigurisë publike Primarë
6420 Aktivitetet e kompanive "holding" Tjera
7022 Aktivitetet e këshillimit për biznes dhe këshillat e tjera për manaxhim Tjera
8010 Aktivitetet e sigurisë private Tjera
8292 Aktivitetet e paketimit (ambalazhimit) Tjera