METALKO INDUSTRY L.L.C.

Emri i biznesit METALKO INDUSTRY L.L.C.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811252080
Numri i biznesit 70752425
Numri fiskal 600678223
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 13/05/2011
Komuna Fushë Kosovë
Adresa Bardh i Madh
Telefoni 044 505 104
E-mail ///
Kapitali 15,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Mahmut Gërguri Drejtor
Fadil Maxhuni Agj. i Regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Fadil Maxhuni 7,500.00€ 50.00%
Mahmut Gërguri 7,500.00€ 50.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
2599 Prodhimi i produkteve të tjera metalike p.k.t. Primarë
3299 Prodhimi tjetër p.k.t. Tjera
4613 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e lëndës së drurit dhe materialeve të ndërtimit Tjera
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
2351 Prodhimi i çimentos Tjera
2361 Prodhimi i produkteve prej betonit për qëllime ndërtimi Tjera
2363 Prodhimi i betonit të përzier, i gatshëm për përdorim Tjera
2365 Prodhimi i fibrave të çimentos Tjera
2410 Prodhimi i hekurit dhe çelikut bazë, si dhe i ferrolegurave Tjera
2433 Formimi ose palosja e ftohtë Tjera
2511 Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre Tjera
2561 Trajtimi dhe veshja e metaleve Tjera
2593 Prodhimi i produkteve prej teli, zinxhiri dhe suste Tjera