Egzon R. Musliu B.I.

Emri i biznesit Egzon R. Musliu B.I.
Emri tregtar N.T."ALBA SWISSE"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811239799
Numri i biznesit 70983362
Numri fiskal 601006100
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 21/08/2013
Komuna Kaçanik
Adresa Kaçanik, Emin Duraku
Telefoni 045/676-888
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Musliu Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Musliu %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4771 Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara Primarë
4772 Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara Sekondarë