ËMBËLTORJATINI B.I.

Emri i biznesit ËMBËLTORJATINI B.I.
Emri tregtar D.P.H. ËMBËLTORJA"TINI"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 70842467
Numri fiskal 600801858
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 03/05/2012
Komuna Kaçanik
Adresa Hani i Elezit, DËSHMORËT E KOMBIT
Telefoni 045/217-685
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 19/12/2014
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Sherif Berisha AGJENT I REGJISTRIMIT

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Sherif Berisha %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1052 Prodhimi i akullores Primarë
1071 Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta Sekondarë