Egzon Sh. Gashi B.I.

Emri i biznesit Egzon Sh. Gashi B.I.
Emri tregtar N.N.P. "Fijona-3"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810208711
Numri i biznesit 71241475
Numri fiskal 601577672
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 04/02/2016
Komuna Klinë
Adresa Klinë, 18, Abedin Rexha
Telefoni 044-395-169
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Gashi Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Gashi 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Primarë
4391 Punimet e kulmit (çatisë) Sekondarë
4332 Punime montimi nga druri dhe materiale të tjera Tjera
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Tjera