SHARR SALLONITI I RI SH.P.K.

Emri i biznesit SHARR SALLONITI I RI SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811233139
Numri i biznesit 70615339
Numri fiskal 600051338
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 17
Data e regjistrimit 20/10/2009
Komuna Kaçanik
Adresa Hani i Elezit, Xhemsedin Suma
Telefoni 044 224 889
E-mail ///
Kapitali 34,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Mefail Suma Drejtor
Zymer Bushi Menaxher-Agj. i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Nefail Bajramaliu 2,000.00€ 5.88%
Sherif Berisha 2,000.00€ 5.88%
Ramadan Krasniqi 2,000.00€ 5.88%
Jahi Shkreta 2,000.00€ 5.88%
Hajredin Gashi 2,000.00€ 5.88%
Zymer Bushi 2,000.00€ 5.88%
Ferid Zharku 2,000.00€ 5.88%
Valon Berisha 2,000.00€ 5.88%
Sabedin Bushi 2,000.00€ 5.88%
Nazmi Suma 2,000.00€ 5.88%
Shiqeri Luzha 2,000.00€ 5.88%
Ylber Topalli 2,000.00€ 5.88%
Kasem Bajrami 2,000.00€ 5.88%
Hajrush Reka 2,000.00€ 5.88%
Shefket Topojani 2,000.00€ 5.88%
Mefail Suma 2,000.00€ 5.88%
Adile Hasani 2,000.00€ 5.88%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4941 Transporti rrugor i mallrave Primarë
5210 Magazinimi dhe ruajtja Tjera
2369 Prodhimi i artikujve të tjerë prej betonit, llaçit dhe çimentos Tjera
2399 Prodhimi i produkteve minerale jometalike p.k.t. Tjera
1624 Prodhimi i kontejnerëve nga druri Tjera
4391 Punimet e kulmit (çatisë) Tjera
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tjera