Bujar S. Bajraktari B.I.

Emri i biznesit Bujar S. Bajraktari B.I.
Emri tregtar N.P. " Bajraktari Granit "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811226639
Numri i biznesit 70697688
Numri fiskal 600582515
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 01/10/2010
Komuna Istog
Adresa Istog, Skenderbeu
Telefoni 044/420 430
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Arben Bajraktaraj Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Bujar Bajraktari %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
2331 Prodhimi i tullave dhe tjegullave prej qeramike Primarë
2361 Prodhimi i produkteve prej betonit për qëllime ndërtimi Sekondarë
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tjera
4642 Tregtia me shumicë e veshjeve dhe këpucëve Tjera
2365 Prodhimi i fibrave të çimentos Tjera
2441 Prodhimi i metaleve të çmuara Tjera
5229 Aktivitetet e tjera mbështetëse të transportit Tjera
4644 Tregtia me shumicë e porcelanit dhe artikujve të xhamit, si dhe e materialeve pastruese Tjera