ECOFARM SH.P.K.

Emri i biznesit ECOFARM SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811329871
Numri i biznesit 70891255
Numri fiskal 600873831
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 4
Data e regjistrimit 18/10/2012
Komuna Istog
Adresa Istog, 2 Korriku
Telefoni 044/502506
E-mail ///
Kapitali 5,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Nazmi Loshaj Përfaqësues i autorizuar Autorizimet ligjore

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Zenun Loshaj 1,000.00€ 20.00%
Mehmet Loshaj 1,000.00€ 20.00%
Ejup Loshaj 1,000.00€ 20.00%
Salih Loshaj 1,000.00€ 20.00%
Ismet Loshaj 1,000.00€ 20.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
0111 Kultivimi i drithërave (përveç orizit), i bimëve bishtajore dhe i farërave vajore Primarë
0141 Rritja e gjedheve për qumësht Sekondarë
8130 Aktivitete shërbimi të mirëmbajtjes dhe kujdesit të shesheve (mjedisit) Tjera
0162 Aktivitetet ndihmëse për prodhimet blegtorale Tjera
4621 Tregtia me shumicë e drithërave, duhanit të papërpunuar, farërave dhe ushqimit të kafshëve Tjera
4622 Tregtia me shumicë e luleve dhe bimëve Tjera
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Tjera
4721 Tregtia me pakicë e frutave dhe perimeve në dyqane të specializuara Tjera
5229 Aktivitetet e tjera mbështetëse të transportit Tjera
0170 Gjuetia, vënia e pusive dhe aktivitetet e tjera shërbyese Tjera
0321 Akuakultura detare Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4723 Tregtia me pakicë të peshkut, krustaceve dhe molusqeve (frutave te detit) në dyqane të specializuara Tjera
5210 Magazinimi dhe ruajtja Tjera
0150 Fermat e përziera Tjera
1091 Përpunimi i ushqimeve të përgatitura për kafshët e fermës Tjera
4611 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e lëndëve të para bujqësore, kafshëve të gjalla, lëndëve të para tekstile dhe mallrave gjysmë të gatshme Tjera
4623 Tregtia me shumicë e kafshëve të gjalla Tjera
4631 Tregtia me shumicë e frutave dhe perimeve Tjera
4633 Tregtia me shumicë e produkteve të qumështit, vezëve, vajrave dhe yndyrnave të gatimit Tjera
4638 Tregtia me shumicë e artikujve të tjerë ushqimorë, përfshirë peshkun, krustacet dhe molusqet (frutat e detit) Tjera
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera
5630 Aktivitetet shërbyese të pijeve Tjera
5629 Aktivitetet e tjera shërbyese të ushqimit Tjera
5224 Trajtimi i transportit "cargo" Tjera
0125 Kultivimi i frutave të tjera pemore, shkurreve dhe arrave Tjera
0240 Shërbime mbështetëse ndaj pyjeve Tjera
1051 Prodhimi i produkteve të qumështit Tjera
4722 Tregtia me pakicë e mishit dhe produkteve të mishit në dyqane të specializuara Tjera
5590 Akomodime të tjera Tjera
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera
0113 Kultivimi i perimeve, pjepërave dhe shalqirit, bimëve rrënjore dhe tuberoze Tjera
0147 Rritja e shpezëve Tjera
0149 Rritja e kafshëve të tjera Tjera
0311 Peshkimi detar3 Tjera
4632 Tregtia me shumicë e mishit dhe produkteve të tij Tjera
5510 Hotelet dhe akomodimi i ngjashëm Tjera