Besnik Azemi B.I.

Emri i biznesit Besnik Azemi B.I.
Emri tregtar D.P.Z "Mercedes"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810208406
Numri i biznesit 71236617
Numri fiskal 601570791
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 22/01/2016
Komuna Suharekë
Adresa Duhël, ,
Telefoni 044-718-169
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Besnik Azemi Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Besnik Azemi 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë